Γεγονότα & Δραστηριότητες

Από την Soccer Stars

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Πέμπτη, 08 Ιουλ 2021,  9:00
Έως Τρίτη, 13 Ιουλ 2021
Επισκέψεις : 419
Επικοινωνία Πελέκης Χαράλαμπος : 6986930707

Αγαπητοί Γονείς & Αθλητές

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το καλοκαιρινό ποδοσφαιρικό camp που διοργανώνει η σχολή SOCCER STARS, με την ονομασία PRO SOCCER CAMP. Το Camp θα διεξαχθεί στην άρτιες εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου SPORTCAMP στο Λουτράκι www.sportcamp.gr

Στο camp μπορούν να λάβουν μέρος αθλητές κ αθλήτριες από 7-17 ετών όπου θα έχουν την δυνατότητα να βελτιωθούν στους τομείς της ατομικής τεχνικής κ τακτικής.

Προπονητές του Camp και υπεύθυνοι για το προπονητικό πρόγραμμα είναι ο κος Πελέκης Χαράλαμπος :Υπεύθυνος του camp-κάτοχος UEFA'B- πιστοποιημένος προπονητής TSM- Καθηγητής φυσικής αγωγής, ο κος Πέτρου Σωκράτης :πρώην επαγγελματίας προπονητής- κάτοχος UEFA'C-πιστοποιημένος προπονητής TSM, ο κος Αγραφιώτης Φώτης : κάτοχος UEFA B’, προπονητής ατομικής τακτικής , ο κος Γάκιας Κωνσταντίνος :κάτοχος UEFA B’, ο κος Γαρμπής Χάρης : προπονητής αναπτυξιακών ηλικιών- κάτοχος UEFA'C & UEFA 'B Futsal- διπλωμα τεχνικής κατάρτισης. Προπονήτρια φυσικής κατάστασης του camp η κα Αθανασοπούλου Πέννυ. Το πρόγραμμα επιμελείτε ο Δ/ντης ακαδημίας της Ολλανδικής ομάδας VVV-Venlo και ιδρυτής της μεθόδου προπόνησης Total Soccer Method ο κος Roger Bongaerts.

Το PRO SOCCER CAMP θα διεξαχθεί από 8 Ιουλίου με – 13 Ιουλίου 2021 και στο κόστος συμμετοχής (285,00€ συμ. ΦΠΑ) συμπεριλαμβάνονται τα παρακάτω:

  • 5 Διανυκτερεύσεις σε ομαδικούς κοιτώνες
  • Πλήρης διατροφή (Πρωινό- Μεσημεριανό- Βραδινό)
  • 2 προπονήσεις ημερησίως (Πρωινή- Απογευματινή)
  • Αθλητικός Εξοπλισμός (T-shirt, Sorts)
  • Ατομική αξιολόγηση αθλητή
  • Πρόγραμμα υπαίθριων δραστηριοτήτων (Τοξοβολία, Αναρρίχηση)
  • Βραδινή Ψυχαγωγία
  • Μια εκδρομή στο προπονητικό κέντρο και στο Μουσείο του Ολυμπιακού
  • Καθημερινά Πισίνα
  • 24ωρη φύλαξη

Τέλος ρωτήστε μας για την δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής του παιδιού σας στο camp μέσω ειδικών κατασκηνωτικών προγραμμάτων αλλά και ταμείων που ισχύουν.

Παρακαλείστε όπως δηλώσετε το ενδιαφέρον σας μέχρι την 15 Ιουνίου στα τηλέφωνα του Αθλητικού κέντρου 27440-23999 με εσωτερικό 141 ή 118 ή 140 ενώ με email στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   για να γίνει η προ κράτηση της θέσης.

Θα είμαστε στην διάθεσή σας για ερωτήσεις σχετικά με την πρόοδο του παιδιού σας αλλά και τις δράσεις της σχολής μας.

Με εκτίμηση,

SOCCER STARS

Τοποθεσία Sportcamp