Συνεργάτες

Π.Ε.Π.Σ.Σ.

Η ΠΕΠΣΣ είναι η αρμόδια αρχή για την εκπροσώπηση και προαγωγή του ποδοσφαίρου σαλας (Futsal ή 5Χ5) σε ολοκληση της Ελληνική επικράτεια. 
Η σχολή μας είναι εγγεγραμμένο σωματείο στα μητρώα της ΠΕΠΣΣ όπου συμμετέχει στις διοργανώσεις Πρωταθλήματος, Κυπέλλου και ''Ευ Αγωνίζεσθαι'' ενώ οι αθλητές μας έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν σε όλα τα τμήματα της Εθνικής ομάδας.

ΠΕΠΣ Σάλας

Image

Total Soccer Method

Image

Total Soccer Method

Η TOTAL SOCCER METHOD (TSM) είναι μια πλήρης και δυναμική μέθοδος προπόνησης ποδοσφαίρου κατάλληλη για αθλητές και προπονητές όλων των ηλικιών και ικανοτήτων. Η TSM επικεντρώνεται σε όλες τις πτυχές ανάπτυξης του ποδοσφαίρου, της κατάρτισης και της προπόνησης. Η μέθοδος μας προέρχεται από την Ολλανδία και έχει αναπτυχθεί και εφαρμοστεί τόσο σε επίπεδο grassroots όσο και σε  Pro level σε διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο.
Η σχολή μας και το προπονητικό επιτελείο της εξειδικεύονται και εκπαιδεύονται συνεχώς στις αρχές της TSM απο τον Ιούλιο του 2015 για την ανάπτυξη όλων των χαρακτηριστικών αθλητικών και προσωπικών των αθλητών μας.

Sportcamp

Το SPORTCAMP είναι το μεγαλύτερο ιδιωτικό αθλητικό κέντρο της Ελλάδας. Διαθέτει πλήρεις αθλητικές προπονητικές εγκαταστάσεις επίσημων προδιαγραφών, σύγχρονους χώρους διαμονής, εστίασης και αναψυχής ενώ επιλέγεται κάθε χρόνο  από δεκάδες Εθνικές ομάδες, συλλόγους και ομοσπονδίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό για την πραγματοποίηση αθλητικών προετοιμασιών. Διαθέτει ένα (1) F11, (1) F9, (1) F7 και (6) F5 όλα με γαλλικό τεχνητό χλοοτάπητα Prestige 6mm τελευταίας γενιάς γυμναστηριο, πισίνα και (6) Beach-volleyball γήπεδα. 
Η σχολή μας συνεργάζεται απο την ίδρυσή της για την χρησή των εγκατάστασεων του για προπονητικούς και αγωνιστικούς λόγους, ενώ διοργάνωνει και το Πασχαλινό της τουρνουά.

Αθλητικό Κέντρο SPORTCAMP

SportCamp

Μεσογειακό Κέντρο Αποκατάστασης

Image

Μεσογειακό Κέντρο Αποκατάστασης

Το Μεσογεικό Κέντρο Αποκατάστασης στο Λουτράκι αποτελεί ένα απο τα πλεόν σύγχρονα κέντρα αποκαταστασης στην Ευρώπη. Διαθέτει επιστημονικό προσωπικό υψηλής κατάρτισης σε όλους τους τομείς της αποκατάστασης και αποθεραπείας, ενώ δύναται να καλύψει ανάγκες τόσο ανοιχτής όσο και κλειστής νοσηλείας.
Η σχολή μας συνεργάζεται απο το καλοκαίρι του 2020 τόσο για την χρηση των αθλητικών του εγκαταστάσεων αλλά και για τις ανάγκες αποκατάστασης αθλητων και οικέιων τους απο τραυματισμούς.