Τελευταία Νέα από την Soccer Stars

Όλες οι δραστηριότητες, camp, σεμινάρια, επισκέψεις.

Θερινό Πρόγραμμα Ατομικών Προπονήσεων

Στης 3 Ιουλιου ξεκινάει το θερινό πρόγραμμα μεταβατικής προπόνησης της SOCCER STARS

Για ακόμα μία χρονιά η SOCCER STARS εγκαινιάζει το εξειδικευμένο πρόγραμμα μεταβατικής περιόδου για αθλητές κ αθλήτριες ποδοσφαίρου όλων των ηλικιών και δεξιοτήτων.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να δουλέψουν πάνω στο κομμάτι της ατομικής τεχνικής, τακτικής , φυσικής κατάστασης και αντίληψης του παιχνίδιου μέσα απο τις προπονητικές μεθόδους της TSM υπο τις οδηγίες των προπονητών μας. Στις προπονήσεις μπορούν να λάβουν μέρος εκτός απο αθλητές ακαδημιών αλλά και επαγγελματίες, ημιεπαγγελαματίες και ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές με υψηλούς στούχους.

Οι προπονήσεις θα διαξάγονται κάθε Δευτέρα - Τετάρτη και Πέμπτη 19.30-21.00 στο αθλητικό κέντρο SPORTCAMP, ενώ τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και πρωινές προπονήσεις για αθλητές άνω των 17 ετών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα : 6986930707 κ 6944248599 ή να στείλετε ηλεκτρονικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.