Τελευταία Νέα από την Soccer Stars

Όλες οι δραστηριότητες, camp, σεμινάρια, επισκέψεις.

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ 2017-2018

Στις 30 Σεπτεμβρίου ξεκινάνε η εβδομαδιαίες προπονήσεις της SOCCER STARS

Με ανανεωμένη ομάδα, πολύ καλή διάθεση και όρεξη σας ανακοινώνουμε ότι το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου ξεκινάμε της εβδομαδιαίες προπονήσεις της SOCCER STARS για την σαιζόν 2017-2018 στην περιοχή της Κορινθίας.

Η συνάντηση μας θα πραγματοποιηθεί στις 11.45 πμ στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του SPORTCAMP.  

Οι προπονήσεις θα διεξάγονται:

  • Κάθε Σάββατο στις 12.00 για Αθλητές κ Παιδιά γεννημένα τα έτη 2006-2011 σε 3 διαφορετικά τμήματα (Junior , PreJunior & Bambini)
  • Κάθε Τρίτη στις 15.30 αθλητές ομάδων Παίδων/ Νέων / Ερασιτέχνες αθλητές και Ημιεπαγγελματίες.

Όλοι τους θα έχουν την ευκαιρία να προπονούνται κ να βελτιώνονται στους τομείς της τεχνικής κατάρτισης, της συναρμογής, της ατομικής τακτικής και της ειδικής φυσική κατάστασης σε ένα ιδανικό περιβάλλον εκμάθησης στα πρότυπα της TSM.

Επίσης φέτος για πρώτη φορά η σχολή μας καινοτομεί και εισάγει το BABY SOCCER  στην ζωή μας για νήπια γενημμένα απο το 2012-2015.

Με εξειδικευμένη προπονητρια τα παιδιά θα μπορούν να διδαχθούν, μέσα από μια σειρά «προτροπών και διαδικασιών», να τρέχουν , να κλωτσούν και να σταματούν την μπάλα, να συναναστρέφονται μεταξύ τους, να σκοράρουν και τέλος να παιρνούν ένα υπέροχο γεμάτη δράση 45λεπτο.

Τα παιδιά ουσιαστικά βελτιώνουν τις κινητικές τους επιδεξιώτητες, ανακαλύπτουν τις κινήσεις το σώματός τους και μαθαίνουν πως με το σώματούς μποροούν να ελέχουν μία μπάλα. Όλα αυτά μέσα απο ένα απόλυτα παιδαγωγικό περιββάλον εκπαίδευσης.