Τελευταία Νέα από την Soccer Stars

Όλες οι δραστηριότητες, camp, σεμινάρια, επισκέψεις.

SOCCER STARS YOUTH FESTIVAL

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο SOCCER STARS Youth Festival.

Η σχολή μας διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο 28 & 29 Απριλίου ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά ακαδημιών για τις ηλικιακές κατηγορίες U13, U11, U9.  Στην διοργάνωση έλαβαν μέρος 256 αθλητές κ συνοδοί ενώ περισσότεροι από 300 γονείς παρακολούθησαν του μικρούς αθλητές να επιδεικνύουν το ταλέντο τους εντός του γηπέδου.

Η SOCCER STARS πήρε μέρος με 2 τμήματα U11 (2007-2008) & U9 (2009-2010) με τους μικρούς αθλητές μας να συλλέγουν πολλές εμπειρίες και να ζούν την  μαγεία μιας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης με πολλά παιχνίδια και αρκετές αντίπαλες ομάδες.

Η διοργάνωση είχε και διεθνή γεύση καθώς εκτός από τις εγχώριες ακαδημίες των ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Βόλου, ΑΤΤΑΛΟΣ Ν. Περάμου, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Άσσου, Α.Ο. Λουτράκι, Κόρινθος ΄06, στην διοργάνωση πήρε μέρος και η ακαδημία της LEVADIA από την Εσθονία.

Κατά την διάρκεια της διοργάνωσης είχαμε την χαρά να φιλοξενούμε των ιδρυτή της TOTAL SOCCER METHOD και τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών της VVV-Venlo τον κο Roger Bongaerts που παρακολούθησε τους αγώνες αλλά και αρκετούς από τους αθλητές μας, ενώ πραγματοποίησε και μία μικρή παρουσίαση της μεθόδου στους προπονητές των ομάδων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος μα ακόμα περισσότερο τους γονείς της σχολής μας μιας και δεν ήταν συνηθισμένοι στις υποχρεώσεις που προέκυπταν για την συμμετοχή των αθλητών μας και θυσίασαν το Σαββατοκύριακο τους για αυτούς.

Με εκτίμηση,

SOCCER STARS