Τελευταία Νέα από την Soccer Stars

Όλες οι δραστηριότητες, camp, σεμινάρια, επισκέψεις.

Ανακοίνωση Αναστολής λειτουργίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Μετά τις πρόσφατες ανακοινώσεις σχετικά με το θέμα του Κορονοϊου, πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι μας μόνο τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής μας ευθύνης ως σχολή ποδοσφαίρου πρέπει όλοι να δώσουμε προσοχή και να αναστείλουμε τις προπονήσεις και αθλητικές μας δράσεις  μέχρι και την 23η Μαρτίου 2020.

Πρωταρχική μας προτεραιότητα είναι να ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες αυτές, ώστε να μην θέσουμε σε κίνδυνο την δημόσια υγεία αλλά και τις ευάλωτους ανθρώπους γύρω μας.

Όλοι οι γονείς πρέπει να δώσουν προσοχή, να ακολουθήσουν τις οδηγίες πρόληψης έτσι ώστε να μην υπάρξει εξάπλωση της ασθένειας στην γειτονιά μας, στην πόλη μας, στην περιοχή μας , στην χώρα μας!

Ελπίζουμε πως όταν αλλάξουν οι καιρικές συνθήκες θα επανέλθουμε στην κανονικότητας, εφ'όσον επιδείξουμε Ατομική Ευθύνη, Συνείδηση σύμφωνα με τους κανόνες.

Οι δίαυλοι επικοινωνίας μας (site, FB, Instagram, Viber) θα παραμείνουν ανοιχτά όπου θα σας ενημερώνουμε για νέα και δράσεις των ηλικιακών μας τμημάτων μεμονωμένα.

Με εκτίμηση,

SOCCER STARS