Τελευταία Νέα από την Soccer Stars

Όλες οι δραστηριότητες, camp, σεμινάρια, επισκέψεις.

Ευχαριστήρια Επιστολή - Συνεργασίας

Δελτίο Τύπου - Ευχαριστήρια Επιστολή

Η Σχολή μας επανήλθε δυναμικά στις προπονήσεις της με όλα τα τμήμα της μετά την άρση των μέτρων την περασμένη Δευτέρα 8 Ιουνίου. Πέρασε ήδη η πρώτη εβδομάδα προπονήσεων με νέες συνθήκες, νέους κανόνες ασφαλείας, με προσεκτικά πρωτόκολλα υγιεινής αλλά και στο όμορφο και ολοκαίνουργιο γήπεδο ποδοσφαίρου του Μεσογειακού Κέντρου.

Αισθανόμαστε την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσουμε δημόσια το Μεσογειακό Κέντρο και την οικογένεια Στριμενόπουλου όπου μέσα σε αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση μας εμπιστεύτηκε ,μετά την παρουσίαση των πρωτοκόλλων μας, για την χρήση του γηπέδου που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του κέντρου. Με αυτήν την συνεργασία μας δίνει την δυνατότητα να ολοκληρώσουμε την ''ποδοσφαιρική χρονιά'' μας όπως αρμόζει στους αθλητές μας και να προετοιμαστούμε όλοι μαζί για την επόμενη. 

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μας παρακολουθούν κ μας λένε καλά λόγια σε όλες μας τις προπονήσεις. Με αυτήν τους την στάση μας δείχνουν την ευαισθησία τους, την υποστήριξή τους στην προσπάθειά μας αλλά και την στάση τους για την εξέλιξη κ επιτυχία της αθλητικής κοινότητας.

Περισσότερες πληροφορίες για το Μεσογειακό Κέντρο μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω σύνδεσμο: https://www.meska.gr/

Σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την στάση σας. 

Με εκτίμηση,

SOCCER STARS