Τελευταία Νέα από την Soccer Stars

Όλες οι δραστηριότητες, camp, σεμινάρια, επισκέψεις.

Δωρεάν Συμμετοχή στις προπονήσεις - Νέα Συνεργασία

Η σχολή μας σας δίνει την δυνατότητα να εγγραφείτε δωρεάν στις προπονήσεις μας

Νέες δυνατότητες μέσα από μία νέα νέα συνεργασία που έκανε η Σχολή μας με το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών  (ΚΔΑΠ) ''Μικροί Δημιουργοί'' Λουτρακίου και Κορίνθου.

Πιο συγκεκριμένα από την νέα αγωνιστική σεζόν η SOCCER STARS  δίνει την δυνατότητα τόσο σε νέους όσο και στους υφιστάμενους αθλητές της ηλικίας από 5 έως 12 ετών να παρακολουθούν τις προπονήσεις μας εντελώς δωρεάν μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ 2014-2020.

Εκμεταλλευτείτε την δυνατότητα που δίνεται και πλασιώστε τις ποδοσφαιρικές σας προπονήσεις με δημιουργικές δραστηριότητες όπως Εικαστικά, Ζωγραφική, Μουσική, Χορός, Σκάκι, Εργαστήρι Φυσικής και After School (μελέτη παιδιών της επόμενης ημέρας).

Διεκδικείστε και εσείς το πρόγραμμα και κερδίστε μεγάλες οικονομικές ελαφρύνσεις καθώς και δωρεάν εκπαιδευτικές παροχές για τα παιδιά σας.

Πληροφορίες για το ΚΔΑΠ Λουτρακίου ή Κορίνθου μπορείτε να βρείτε στην παρακάτω σελίδα στο Facebook https://www.facebook.com/mikroi.dimiourgoi

Εάν επιθυμείτε ακόμα περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνα επικοινωνίας  6942056571 (ΚΔΑΠ)  ή στους κους Πελέκη και Πέτρου.

Άλλη μία κίνηση της σχολής μας για τους μικρούς μας αθλητές.

Με εκτίμηση,

SOCCER STARS