Τελευταία Νέα από την Soccer Stars

Όλες οι δραστηριότητες, camp, σεμινάρια, επισκέψεις.

Φιλικοί Αγώνες

Φιλικούς αγώνες θα δώσει η σχολή μας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα των ακαδημιών του Α.Ο. Αιγάλεω κ ΑΣ Σαρωνικού

Μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δοκιμάσουνε τις δυνατότητές τους θα έχουν τα τμήματα την σχολή μας το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου.

Το Σάββατο οι ηλικιακές κατηγορίες U12, U10, U8 θα αγωνιστούν στο γήπεδο Γαλατακίου με τον ΑΣ Σαρωνικό. Ενώ την Κυριακή το νέο μας τμήμα U14 θα αναμετρηθεί σε 2 ημίχρονα των 30' με την U14 του ΑΣ Σαρωνικού αλλά και με την U14 του ΑΟ Αιγάλεω που πραγματοποιεί εκδρομή με διανυκτέρευση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του SPORTCAMP.

Και οι δύο αναμετρήσεις έχουν ώρα προσέλευσης για τους αθλητές στις 9.45πμ.

Λόγω το υγειονομικών μέτρων που ισχύουν οι γονείς δυστυχώς δεν θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις. Θα παραδώσουν τους αθλητές στου προπονητές των τμημάτων μας και θα επιστρέψουν για την παραλαβή τους μετά το πέρας των αγώνων.

Είναι τα πρώτα φιλικά για την σχολή μας και ευελπιστούμε να κυλήσουν έτσι τα γεγονότα με την πανδημία ώστε να προχωρήσουμε σε ακόμα περισσότερα στο μέλλον.

Με εκτίμηση,

Soccer Stars