Τελευταία Νέα από την Soccer Stars

Όλες οι δραστηριότητες, camp, σεμινάρια, επισκέψεις.

Νέα Συνεργασία

Σε μία νέα συνεργασία προχώρησε η σχολή μας 

Η SOCCER STARS έχοντας ως προτεραιότητα να ανεβάσει σε υψηλότερο επίπεδο το ποδόσφαιρο στην κοινωνία μας παρέχοντας λειτουργική ατομική βελτίωση μέσα από ομαδική προπόνηση σε ένα φιλικό προς τα παιδιά προπονητικό και μαθησιακό περιβάλλον, ανακοινώνει την συνεργασία της με το ιστορικό σωματείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Λουτρακίου.

Η συνεργασία με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Λουτρακίου, που αποτέλεσε το πρώτο ποδοσφαιρικό σωματείο της πόλης μας και πλέον θα έχει το δικό του ιδιόκτητο γήπεδο, θα δώσει στους αθλητές μας  την δυνατότητα συμμετοχής σε ακόμα περισσότερες διοργανώσεις του ποδοσφαίρου σάλας αλλά και του κανονικού 11χ11. Παράλληλα η ταυτόχρονη εκπαίδευση σε δύο διαφορετικά στυλ ποδοσφαίρου δίνει στους αθλητές μας εκείνα τα εφόδια που χρειάζονται για την πολύπλευρη αθλητική και ποδοσφαιρική τους βελτίωση.

Με αυτήν την συνεργασία η SOCCER STARS διευρύνει ακόμα περισσότερο τους ορίζοντές της εντός και εκτός νομού, προετοιμάζει τους νεαρούς αθλητές προς το αύριο δίνοντάς τους Περισσότερες ευκαιρίες εξέλιξης σε Ε.Π.Ο. - ΕΠΣΚ - ΠΕΠΣΣ, Περισσότερους αγώνες, Περισσότερες εμπειρίες, μέσα από την συμμετοχή σε Εθνικά αλλά και Περιφερειακά πρωταθλήματα. Μεσοπρόθεσμα οι αθλητές μας θα έχουν την δυνατότητα να προπονούνται ακόμα πιο κοντά στο σπίτι τους, ενώ Μακροπρόθεσμα θα έχουν την δυνατότητα να στελεχώσουν μία ιστορική ομάδα του Νομού και της πόλης μας.

Χαιρετίζουμε αυτήν την συνεργασία και ευχόμαστε τα καλύτερα!

Με εκτίμηση,

SOCCER STARS