Τελευταία Νέα από την Soccer Stars

Όλες οι δραστηριότητες, camp, σεμινάρια, επισκέψεις.

Διαδικτυακό Σεμινάριο

Η SOCCER STARS διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο ποδοσφαίρου για προπονητές ακαδημιών της Ελλάδας αλλά και του Εξωτερικού.

Η SOCCER STARS ως μέλος του δικτύου της TOTAL SOCCER METHOD διοργανώνει ειδικά για προπονητές ακαδημιών ποδοσφαίρου ένα ξεχωριστό διαδικτυακό σεμινάριο πάνω στην προπονητική των νεαρών αθλητών.

Τα θέματα που θα συζητηθούν έχουν να κάνουν με : 

  1. το Decision Making δλδ την διαδικασία επιλογής μια δράσης μεταξύ περισσότερο επιλογών (π.χ. Απόφαση για την εκτέλεση ντρίπλας ή πάσας σε μία συγκεκριμένη χρονική στιγμή)
  2. το Motor Learning  αλλιώς κινητική εκμάθηση, που έχει να κάνει με τις κατάλληλες ασκήσεις που πραγματοποιούν οι αθλητές για να προσαρμοστούν σε εκείνες τις κινητικές δεξιότητες που απαιτούνται στο ποδόσφαιρο. 

Οι εισηγητές του σεμιναρίου είναι ο κος Roger Bongaers (Τεχνικός Δ/ντης των ακαδημιών της VVV-Venlo) και το Mark Huis In't veld  (Δ/νο σύμβουλος της TSM).

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την ερχόμενη Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στις 18.00 και η συμμετοχή είναι μόνο μετά από πρόσκληση. Αξίζει να σημειωθεί ότι το σεμινάριο θα διεξαχθεί στα Αγγλικά ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους και να λάβουν άμεσα τις απαντήσεις τους κατά την διάρκεια του σεμιναρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 6986930707.

Με εκτίμηση,

SOCCER STARS